8 és fél perces ovációt kapott Timothée Chalamet új filmje Velencében

Az eddigi leghosszabb tapsvihart kapta.

Pénteken már egyszer megőrült az internet Timothée Chalamet-ért, ugyanis a hollywoodi szinész egy igazán merész, de mégis elengés mélyvörös ruhakölteményben állt vörösszőnyegre új filmje, a Bones and All premierje előtt. Érdekesség, hogy a filmet ugyanaz a rendező jegyzi, mint aki a Szólíts a nevedenért volt felelős, így a színésznek nem volt ismeretlen a stáb.

A filben Timothée mellett Taylor Russel a főszereplő, akik két tinédzsert jelenítenek majd meg a képernyőn, akik egy kicsit elveszettek és egyben kannibálok is, a besorolás miatt pedig számíthatunk néhány felakvaró jelenetre is. És még úgyis, hogy nem egy könnyen fogyasztható filmmel álltak a közönség elé, még így is 8 és fél perces tapsvihar és ováció fogadta a színészeket és a stábot a vetítés után – ez az eddigi leghosszabb a Variety beszámolói szerint.

Chalamet pedig nem is hagyta, hogy csillapodjanak a kedélyek, ugyanis többször biztatta az embereket, hogy folytassák a tapsot, ugyanis a rendezője megérdemli az elismerést. A színész Lee-t személyesíti meg, egy világos bőrű fiatal férfit, aki útra kel egy olyan nővel, akinek ugyanolyan zaklatott múltja van. Az kalandot saját magának megismerése és gyilkosság is jellemzi. Az egyik karneváli jelenetben Lee elcsábít egy férfit, azt sugallva, hogy biszexuális (vagy talán pánszexuális), de végül beleszeret Marenbe. A film Camille DeAngelis könyvét vette alapul.