Folytatná a Szólíts a nevedent a film rendezője

Nem tud betelni Timothée-val a rendező.

Valószínűleg nem kell hosszasan taglalni, milyen szinten indította be a Szólíts a neveden c. film Timothée Chalamet karrierjét, és már nem egyszer fejezte ki az első rész rendezője Luca Guadagnino, hogy igenis szeretné folytatni a történetet valamilyen módon a színésszel.

Legutóbbi, Bones and All című filmjén is volt szerencséje együtt dolgozni a fiatal színésszel, amit egyébként a napokban mutattak be és a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon és több, mint 8 percnyi ovációval ünnepelte a közönség. A vörösszőnyegen készült interjúk alatt a rendező elárulta, hogy még mindig nagy célja az, hogy elkészítse a film folytatását, szigorúan Timothée-val.

A „sequel” egy amerikai dolog. Inkább Elio krónikáinak mondanám, ahol abból a fiatal fiúból igazi férfi lesz. Ezt szeretném megvalósítani.

Igaz, most, hogy újra együtt dolgoztak lehetséges, hogy a projektet vagy legalábbis a projekt ötletét egy kicsit jegelik. De annyi biztos, hogy a Bones and All premierje után megint a csapból is Chalamet fog folyni, így nem fogunk untakozni egy darabig.