A Bíbor szívek sztárja alakítja majd a Harry Styles inspirálta karaktert Anne Hathaway filmjében

Kiderült, ki tűnik fel a színésznő mellett a The Idea of You-ban.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, film készül Robinne Lee 2017-es The Idea of You című regényéből, ami tulajdonképpen egy Harry Styles fan-fiction, vagy legalábbis az egyik főhőst az ő személye inspirálta, még amikor a One Direction tagja volt. A történet középpontjában egy 40 éves, elvált anyuka, Sophie áll, akit a volt férje egy fiatalabb nőért hagyott el, és akit nem más alakít majd, mint Anne Hathaway. Most pedig az is kiderült, ki tűnik fel a színésznő mellett a képernyőn és bújik a Harry által inspirált karakter bőrébe: a Bíbor szívek sztárja, Nicholas Galitzine.

Sophie-nak van egy 15 éves lánya, aki az exével ment volna a Coachellára, a férfi azonban lemondja az utat. Ekkor az édesanyja úgy dönt, hogy elmegy ő a lányával a fesztiválra, ám nem csak a tömeggel és a sivatagi hőséggel kell megküzdenie, hanem az érzelmeivel is. Hamarosan ugyanis megismerkedik a 24 éves Hayes Campbellel (Nicholas Galitzine), aki egy világhírű brit banda, az August Moon frontembere, a hétvégi kiruccanásból pedig egy mindent elsöprő románc lesz, mely Sophie egész életét megváltoztatja. 

A film az Amazon Prime Video-n lesz majd látható több, mint 240 országban, és a munkálatok még idén októberben megkezdődnek, a premier időpontjáról azonban egyelőre nincs hír.

A 27 éves brit színész, Nicholas Galitzine eddigi karrierje során olyan alkotásokban tűnt fel, mint a 2021-es Hamupipőke, vagy éppen az előbb is említett Bíbor szívek. Jövő év elején a Vörös, fehér és királykék filmadaptációjában láthatjuk majd, idén nyáron pedig az első dala is megérkezett.

Anne Hathaway-t valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A 39 éves színésznő a 2001-es Neveletlen hercegnő című klasszikussal robbant be a köztudatba, azóta pedig olyan sikerfilmekben láthattuk, mint Az ördög Pradát visel, az Alice Csodaországban, vagy éppen a Csaló csajok, csak hogy párat említsünk.