Jön a Vörös, fehér és királykék filmadaptációja

A Prime Videón érkezik az adaptáció.

Nicholas Galitzine, aki a 2021-es Hamupipőke filmben volt látható Camila Cabello mellett és Taylor Zakhar Perez, aki A csókfülke filmekből lehet ismerős főszereplésével érkezik a Prime Videóra a Red, White & Royal Blue, vagyis a Vörös, fehér és királykék – Az igaz szerelem nem mindig diplomatikus c. könyv filmadaptációja.

A film Casey McQuiston LGBTQ+ regényét veszi majd alapul, a szerző pedig nagyon izgatott, hogy ilyen színészekkel és persze az Amazonnal dolgozhat majd együtt. A két srácon kívül bejelentettek még több szereplőt is, köztük Clifton Collins Jr-tStephen Fry-tSarah Shahi-tRachel HilsontEllie BambertAneesh Sheth-etPolo MorintAhmed Elhajt és Akshay Khannat.

A regény hivatalos leírása a moly.hu információ szerint a következő:

Mi ​történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg? Mikor édesanyját megválaszják az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból (Taylor Zakhar Perez) azonnal afféle királyi herceg lesz amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiataloknak szóló színarany a marketingcsapat kezében. Csak egyetlen gond van vele: Alex ellenségeskedése egy valódi herceggel, Henryvel az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe jut egy fénykép Alex és Henry (Nicholas Galitzine) – a walesi trónörökös esküvőjén előadott – botrányos összecsapásáról, ez az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol. A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt akár Alex, akár Henry valaha várta volna. Hamarosan Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot? Miből merítsenek elég bátorságot, és lesz-e akkora hatalmuk, hogy azok legyenek, akiknek lenniük kell? Hogyan érjék el, hogy a valódi énjüket is kifejezhessék a politikai protokoll lépéseiben?

A forgatást ebben a hónapban kezdik meg az Egyesült Királyságban, Matthew López rendezésével és a tervek szerint 2023 elején már élvezhetjük is az elkészült adaptációt.