Justin Bieber lemondta koncertjeit, reménykedik, hogy a Szigetre felépül

Lehetséges, mégis csak 2023-ban lép fel először hazánkban.

Mint, ahogy beszámoltunk róla, Justin Bieber egy csúnya fertőzés áldozata lett, mely miatt lebénult arcának a fele és rehabilitációra van szüksége, illetve sok pihenésre. Akkor, még Ő és csapata sem sejtette, mekkora baj lehet, ugyanis csak néhány koncertet helyeztek át egy későbbi időpontra.

Most viszont arról cikkeznek a világban, hogy a június-júliusi, Justice World Tour keretein belül az Egyesült Államokban lévő koncerteket egy későbbi időpontra helyezik át. Abban reménykednek, hogy augusztusban újra színpadra állhat és nem lesz akadálya annak, hogy Európába érkezzen, köztük hazánkban is elvarázsolja az egybegyűlteket a Sziget Fesztivál keretein belül.

A Sziget viszont lehetséges, hogy bajba kerül ezáltal, ugyanis ha nem épül fel az énekes, az év egyik legnagyobb nevét kell helyettesíteniük egy másik, hasonló kaliberű popzenét játszó névvel. Ha erre kerülne a sor, például Halsey Európában tartózkodik a Sziget alatt, de ne szaladjunk ennyire előre, reménykedjünk, hogy Bieber köszön majd vissza a nagyszínpadról augusztusban.