Lady Gaga alakíthatja Harley Quinn-t a Joker 2-ben

Újabb filmszerepet zsebelhet be az énekesnő.

Érkezik a nagysikerű, 2019-es Joker film folytatása, melyben Lady Gaga is szerepet kaphat. A The Hollywood Reporter szerint még csak a tárgyalások folynak az énekesnő és a készítők között, azonban ha egyezségre jutnak, a sztár Harley Quinn szerepében tűnik fel ismét a mozivásznon. Az alkotás a Joker – Folie à deux címet viseli, a főszerep pedig Joaquin Phoenix-é lehet majd, bár még vele is csak a tárgyalások folynak.

Annyi viszont biztos, hogy a film az elődjével ellentétben egy musical lesz, így a rajongók tulajdonképpen új zenét is kapnának Gagától vele együtt. Részleteket egyelőre nem tudni a karakteréről, csupán azt, hogy egy másik DC univerzum Harley Quinn-je lenne, mint Margot Robbie-é, akit legutóbb a 2021-es Öngyilkos osztagban láthattunk ebben a szerepben. A rendezői székbe Todd Phillips ül majd, és ő is írta a forgatókönyvet Scott Silver segítségével. 

A 2019-es film hatalmas sikert aratott mind a nézők, mind pedig a kritikusok között. Rekordot is döntött a megjelenés hétvégéjén, és több, mint egymilliárd dollárt hozott a kasszára, amellett, hogy 11 Oscar jelölést is bezsebelt.

Todd Phillips és Gaga dolgoztak már együtt ezelőtt, mégpedig a 2018-as Csillag születik című filmen, melynek az előbbi volt a producere. Az énekesnőt legutóbb tavaly láthattuk a mozivásznon A Gucci-ház című alkotásban.