Elkezdődött az Outer Banks 3. évadának forgatása 

A találgatások szerint akár augusztusig is elhúzódhatnak a munkálatok.

Tavaly december elején jelentette be a Netflix, hogy érkezik a nagy sikerű Outer Banks harmadik évada, most pedig újra örülhetnek a fanok, ugyanis a mai nappal hivatalosan is megkezdődött a forgatás. A hírt a széria egyik rendezője, Valerie Weiss erősítette meg az Instagram oldalán, ahol jópár képet is megosztott a színészekről, és azt üzente nekik, hamarosan csatlakozik hozzájuk.

A munkálatok Barbados-on indulnak, ahova a stáb nagy része már korábban megérkezett. Pár napja egy rajongónak sikerült is elcsípnie egy közös kép erejéig a John B-t alakító Chase Stokes-t a reptéren, később pedig már a helyszínen köszönt be egy videóüzenetben, amit egy másik fan osztott meg.

A Carla Limbrey karakterét játszó Elizabeth Mitchel nemrég szintén a Karib-térségben található szigetállamból posztoltJonathan Daviss, vagyis Pope apukája pedig tegnap egy csoportképet osztott meg, amint többek között a fiával, Chase-szel, a Sarah-t alakító Madelyn Cline-nal, a Kie-t alakító Madison Bailey-vel, és a sorozatbeli JJ-vel, Rudy Pankow-val pizzáznak egy helyi étteremben. 

Na de mikorra is várható akkor a hamradik évad? Erről egyelőre hivatalos információ nincsen, csak találgatások: egyesek szerint akár augusztusig is elhúzódhat a forgatás, mi több, a What’s On Netflix nevű oldal egészen pontosan augusztus 19-re tippeli a befejeztét, de vannak, akik úgy gondolják, már május, június tájékán készen lesznek a munkálatokkal, és nyár végén nézhetjük is a várva várt új részeket. Természetesen a járványhelyzet nem segíti a készítők dolgát, így elképzelhető, hogy a második évadhoz hasonlóan amiatt is lesznek csúszások. 

A történetről eddig semmi hír nincsen, de annyi biztos, hogy a már jól megszokott csapat mellett az új részekben több szerepe lesz Cleo-nak is, akit a második évadban ismerhettünk meg, és akit Carlacia Grant alakít.