Egy Netflix filmben a Csókfülke és az Outer Banks sztárjai

A Csúfok c. regényen alapuló filmben kaptak főszerepet.

Úgy tűnik, a Netflix kreátorai nem pihennek, újabb két nagy nevet sikerült egy filmbe összecsődíteniük, ugyanis az Outer Banks színésze, Chase Stokes és a Csókfülke színésznője, Joey King kapták a főszerepet a Scott Westerfield, Csúfok c. regényén alpuló filmadaptációban.

A film előkészületeiről és Joey King csatlakozásáról már hónapokkal ezelőtt szó volt, a streaming óriás pedig a mostani bejelentésével a férfi főszerepet is bejelentette, ugye Stokes személyében. Mellettük még kettő színészről, Brianne Tju-ról és Keith Powers-ről is lerántották a leplet, előbbi a Könnyű, mint a pehely vagy az új Tudom, mit tettél tavaly nyáron sorozatok miatt lehet ismerős, míg utóbbi a Mi lenne, ha c. Netflix sorozatban játszott Renée Zellweger mellett.

A filmről magáról még nem tudni sok mindent, a viszont a könyv leírása körberajzolja, hogy körülbelül mire számíthatunk:

A Csúfok egy utópisztikus világban játszódik, ahol minden embernek, amint betölti 16. életévét egy szépészeti műtéten kell átesnie, hogy „csinossá” varázsolják és megállja a helyét a szép, a közösség által felállított sztenderdjeinek – de ezen nem mindenki szeretne önként résztvenni.