Less be elsőként Harry Styles My Policeman c. filmjébe

Az is kiderült, mikor láthatjuk az alkotást.

2022 tényleg Harry Styles éve: az énekes és már színész 2022-ben végigturnézza a világot – és még hazánkat is útba ejti-, sőt új lemezzel jelentkezett pár héttel ezelőtt, és ha ez még nem lenne elég, idén ősszel érkezik első filmje is, a My Policeman, mely Bethan Roberts könyvének film változata lesz. Ahogyan a könyv is, a film is a tanárnő, Marion (Emma Corrin) történetét meséli el, aki hozzáment egy rendőrhöz, Tomhoz (Harry). Marion nem tudja, hogy Tom valójában homoszexuális és szerelmes lesz a múzeumvezetőbe, Patrickba (David Dawson).

A Vanity Fair mutatta be az első képeket a filmből, illetve a premier időpontjáról is lerántották a leplet. Februárban azt is megtudtuk, hogy 18+-os besorolást kapott az egészestés mozifilm, mivel Harry-nek több meztelen jelenete is lesz.

Arra is fényderült, hogy október 21-én érkezik az Egyesült Államokba és az Egyesült Királyságba a film a kijelölt mozikba (a hazai mozis premier egyelőre kérdéses), és azt is megerősítették, hogy november 4-étől pedig világszerte elérhető lesz az Amazon Prime-on, mely itthon igazán kedvező áron érhető el – decemberben összeszedtük az éppen aktuális sorozatokat és filmeket, melyeket mi ajánlunk nektek, ha előfizettek a platformra, ugyanis elérhető például Justin Bieber dokumentumfilmje is, de a Kilenc idegen és a Hamupipőke Camila Cabello és Nicholas Galitzine főszereplésével – utóbbi a Vörös, fehér és királykék filmadaptációjában kapott szerepet.