18+-os besorolást kapott Harry Styles érkező filmje

Izgalmas lesz, az biztos!

2020-ban kapta meg a nyáron Budapesten is koncertező Harry Styles a főszerepet a My Policeman c. filmben mely, mint tudjuk Bethan Roberts könyvének film változata lesz. Ahogyan a könyv is, a film is a tanárnő, Marion (Emma Corrin) történetét meséli el, aki hozzáment egy rendőrhöz, Tomhoz (Harry). Marion nem tudja, hogy Tom valójában homoszexuális és szerelmes lesz a múzeumvezetőbe, Patrickba (David Dawson). Egyébként 2021 decemberében fejezték be a forgatásokat.

A napokban derült ki, hogy a film R besorolást kapott az Amerikai Mozgókép Szövetségtől (=Motion Pictures Association) a szexuális tartalom miatt. Hogy tisztázzuk, az Egyesült Államokban más besorolási rendszert használnak, mivel ott például nagykorúnak csak a betöltött 21. életévétől számít az ember. Az R ebben a kontextusban a restricted szócska rövidítése, mely annyit tesz tükörfordításban, hogy korlátozott. A hivatalos leírás szerint a 17 éves kornál fiatalabb nézőknek kötelező a szülői felügyelet, mivel a filmben felnőtt tevékenység, meztelenség, szexuális tevékenység, erős nyelvezet, erőszak, droghasználat vagy meztelenség jelenik meg.

A The Mirror című napilap már korábban beszélt arról, hogy bizony Harrynek lesznek meztelen jelenetei, sőt, olyan szexjelenetekre is lehet számítani, amit maximálisan valóságosan szerettek volna bemutatni. Az újság arról is beszámolt, hogy minimum 2 szexjelenetre kell számítani David és Harry között, valamint egyszer biztosan meztelenre is vetkőzik majd.

Nem igazán marad semmi a képzeletre. Harry maximálisan átszellemül a szerep kedvéért és nagyon izgatott is miatta, hiába kemény a feladat. Mindig is olyan dolgokat szeretne csinálni, amit nem várnának tőle az emberek és ezzel megkérdőjelezze azt is, hogy mit gondolnak róla mások – és ez a film tökéletes lesz erre

– mondta egy ismeretlen forrás a magazinnak.

Egyelőre nem tudni mikor érkezik az alkotás, de az, hogy már kapott egy besorolást azt jelenti, hogy a végső verzió készen van és a szakemberek már megnézhették. Magyarul a vágás és az utómunkák készen vannak, a film pedig készen áll a megjelenésre, azaz lehetséges, hogy csak hónapok választanak el minket a bemutatótól. Egyelőre az sem tiszta, hogy milyen platformon lesz elérhető a My Policeman, ugyanis az Amazon Studios a felelős készítő, így simán elképzelhető, hogy a mozis bemutató után felkerül például a hazánkban is elérhető Amazon Prime Video-ra.

Érkezik az énekes új dala/videója?

Harry jelenleg Londonban forgatja legújabb dalának videóját – lehetséges, hogy a hazai koncert előtt még új dallal vagy akár egy új lemezzel jelentkezik? A videó lokációja pedig London belvárosa, a Buckingham-palota.