Mit nézz decemberben az Amazon Prime Video-n?

Ismerd meg a viszonylag friss szolgáltató kínálatát.

Hazánkban is egyre több streaming szolgáltató kezd el terjeszkedni, vegyük csak a Netflixet, az HBO Go-t, amit hamarosan felvált majd az HBO Max, így még több és még jobb tartalommal lesz ellátva a régió, itt van még az Apple TV+, valamint hamarosan jön a Disney+ is.

Év eleje óta elérhető hazánkban is az Amazon Prime Video, melyről csak kevesen tudnak, viszont annál több lehetőséget kínál a hazai nézőknek is, egészen jutányos, 899 forintos havi áron. Vegyük végig milyen sorozatokat és filmeket találunk meg a platformon, amit máshol, hivatalosan itthon nem érnénk el.

Justin Bieber – A világunk (film)

A Justin Bieber: A világunk a kulisszák mögé kalauzolja a nézőket, és bemutatja, hogyan készül a globális szupersztár a 2020 szilveszterén adott koncertjére. Bieber felvillanyozó műsort ad a Beverly Hilton Hotel tetején 240 vendég, illetve live streamen milliók számára. Michael D. Ratner rendező-producer filmjében meghitt saját felvételeket is láthatunk Justinról és feleségéről, Hailey-ről.

Megnézem

Hamupipőke (film)

Kay Cannon (Tökéletes hang) Hamupipőkéje modern musical, a klasszikus mese merész feldolgozása. Becsvágyó hősnőnk (Camila Cabello) nagyot álmodik, és Tündérkeresztanyuja segítségével igyekszik valóra is váltani. Igazi sztárparádét láthatunk Idina Menzel, Minnie Driver, James Corden, Nicholas Galitzine, Billy Porter és Pierce Brosnan főszereplésével.

Megnézem

Cruel Summer (sorozat)

A Cruel Summer, pszichológiai thrillerben két fiatal lány életét láthatjuk a ’90-es években: a népszerű Kate-ét, akinek egyszer csak nyoma veszik, és nerd Jeanette-ét, akit azzal vádolnak, hogy köze van Kate eltűnéséhez, hiszen látszólag átveszi a helyét a hierarchiában.

Megnézem
Tudom, mit tettél tavaly nyáron (sorozat)

Egy titkokkal teli városban rejtélyes gyilkos leselkedik kamaszok egy csoportjára egy évvel az érettségijük éjjelén történt halálos baleset után, amikor két testvérből csak az egyik éli túl élve az estét.

Megnézem
Savaga X Fenty Show

Rihanna Emmy-díjra jelölt Savage X Fenty Show Vol. 3-ja olyan, magával ragadó divatélmény, amely a divatot, a táncot és a zenét ikonikus építészettel és felejthetetlen előadásokkal ötvözi. A show a legújabb Savage X Fenty kollekciót bemutató all-star szereplőgárdával olyan, vizuálisan lenyűgöző kulturális élményt nyújt, ami újradefiniálja a szexi fogalmát.

Megnézem
Kilenc idegen (sorozat)

A Kilenc idegenben kilenc különböző ember érkezik az Oltalom Házába, egy titokzatos wellnessközpontba, amely „teljes átalakulást” ígér. A vendégeket megérkezésüket követően teljesen a bűvkörébe vonja a titokzatos Masha, aki mindent megtesz, hogy meggyógyítsa őket. Amint telnek a napok, Masha unortodox módszerei azzal fenyegetnek, hogy a forrongó indulatok közepette a csoport túl messzire megy.

Megnézem
P!nk: Minden, amit tudok – eddig

Tekintsen be a P!NK 2019-es, Beautiful Trauma című világkörüli turnéjának kulisszái mögé, és kövesse nyomon ahogy a családi életét és a turnézást egyensúlyozza első, Wembleyben tartott fellépése előtt.

Megnézem
A kukkolók

Egy fiatal pár (Sydney Sweeney és Justice Smith) egyre jobban érdeklődik szemben élő szomszédai (Ben Hardy és Natasha Liu Bordizzo) nemi élete iránt. A dolog ártatlan kíváncsiságnak indul, de egészségtelen megszállottsággá válik, mikor rájönnek, hogy a pár egyike megcsalja a másikat. A vágynak és kísértésnek köszönhetően életük összefonódik szomszédaikéval, és ez halálos következményekkel jár.

Megnézem
Hanna (sorozat)

A 15 éves Hanna, a nevelőapjával Erikkel él  Lengyelországban. 15 évvel ezelőtt Erik terhes nőket toborzott a CIA megbízásából. Az UTRAX program során a csecsemők DNS-ébe 3% farkas vegyületet fecskendeznek, hogy szuperkatonákat hozzanak létre. Erik beleszerett az egyik terhes nőbe, Johannába. Ezért a nő gyerekét kimenti a programból és elmenekülnek. Ekkor a CIA megparancsolja Marissának, hogy állítsák le a programot.

Megnézem
A vadak (sorozat)

Különböző hátterű lányok csoportja egy repülőgép-szerencsétlenség következtében egy lakatlan szigetre kerül. Miután fény derül a titkaikra és traumáikra, a kapcsolatok elmérgesednek vagy elmélyülnek. Csakhogy van egy csavar a történetben… a lányok nem véletlenül kerültek a szigetre.

Megnézem

Természetesen ez még nem minden, hiszen megannyi más film és sorozat elérhető a platformon, ami egyébként kifejezetten erős horror-thriller és vígjáték szinten! Ti mit néztek meg elsőnek?