Már forog az Egyikünk hazudik 2. évada!

Berendelték a második évadot és már forgatják is!

Nagyot ment hazánkban is a Netflixen az Elit készítőjének sorozata, az Egyikünk hazudik, amely Karen M. McManus Lehull a lepel című könyvét veszi alapul – az első évadról itt írtunk bővebben.

A szereplők közül pedig Karim Diane, azaz a sorozatban Kris karakterét hozó színész, illetve Ali Liebert, aki Ann-t formázza meg osztották meg közösségi média oldalaikon, hogy újra együtt a csapat – igaz van, akire még várnak -azaz elkezdődtek a második évad forgatási munkálatai. Karim TikTok oldalán egy videót is közzétett a boldog pillanatokról, amikor a stáb újra gyarapszik.

@team.karim @_sarailana has arrived ?? #oneofusislying ♬ Welcome Back – Mase

A rövid videóban feltűnik Chibuikem Uche (Cooper), Barrett Carnahan (Jake) és George Ferrier (TJ) is. Igaz, arról még nincs hír, hogy miről fog szólni a második évad, mintahogy arról sem, hogy kik maradnak a főszerepben, esetlegesen ki csatlakozik hozzájuk. Annyi biztos, hogy a Lehull a lepel c. könyv folytatását használták fel a forgatókönyv megírásához.

A könyvet az olvas.hu oldalán most kezdvezményes, 2799 forintos áron szerezhetitek be, illetve a második kötetet is, a Most te következelt elő tudjátok jegyezni, ami május elsején jelenik meg hazánkban magyarul.