Mától nézhető az Elit készítőjének új sorozata, az Egyikünk hazudik a Netflixen

Itthon is bemutatják a One Of Us Is Lying-ot!

Tavaly debütált a Peacock nevezetű platformon a One Of Us Is Lying, mely Karen M. McManus Lehull a lepel című könyvén alapszik. A sorozat igaz más magyar címmel érkezik, nem marad hű a könyv címének fordításához, de így is óriásit fog szólni. Az Olvas.hu oldalán most 1979 forintért be is tudjátok szerezni a korábbiakban említett könyvet.

Az Egyikünk hazudik címen már elérhető az alkotás a Netflix hazai könyvtárában is. Annyi biztos, hogy sem az eredeti, sem pedig a magyar cím nem árul zsákbamacskát a történetről, melyben egyébként az Elit c. sorozat készítőjének, Dario Madrona-nak a keze is benne van.

A hivatalos leírásból nem sok minden derül ki, viszont felvázolja nekünk az alapszituációt, megtudjuk, hogy egy gyilkosság áll a középpontban, és azt is, hogy ez az a pont, ahol a főszereplőket összekapcsolják – a cím pedig sejteti, hogy valószínűleg egyikük ölt, de próbálja tisztára mosni magát.

Öt középiskolás elzárást kap, ám egy haláleset – és néhány titok – összetartja őket, közben pedig fény derül egy rejtélyes macska-egér gyilkosságra

– a Netflix rövid leírása.
Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik nem riadnak vissza egy kis gondolkodástól és kombinálástól, valamint a Riverdale, a Pretty Little Liars – Hazug csajok társasága, Gossip Girl, Outer Banks, 13 okom volt, a The Society – A társadalom, Ki ölte meg Sarát vagy a Valakinek meg kell halnia kedvelőinek.

A sorozat előzetese spoilereket tartalmazhat!