Coachella 2022 harmadik nap: elvitte a showt a Måneskin és Doja Cat a főfellépő elől

Ritkán történnek ilyenek…

Tegnap Billie Eilish, előtte Harry Styles, ma pedig Doja Cat és a Måneskin varázsolta el a közönséget a világ egyik legnevesebb fesztiválján, a Coachellán. A nap főfellépője The Weeknd volt a Swedish House Maffia-val közösen, de úgy tűnik ők nem ugrották meg a mércét, ugyanis az internetet Doja és az olasz Eurovízió nyertesek árasztották csak el.

A népszerű rapper-énekesnő Doja Cat a headliner előtti pozíciót kapta, de elnézve a showt, látatlanban az ember azt mondaná, hogy kitettek magukért a szervezők, hogy ilyen előadót sikerült leigazolniuk a főidőpontba. Doja nem csak brutális tánctudását és összeszedettségét mutatta meg, hanem azt is, hogy már rég túl van az egyslágeres előadó kategórián, ugyanis sláger után slágert játszott.

Ha ezek pedig nem lennének elég meggyőzőek, akkor hasonlóan, mint Harry vagy Megan Thee Stallion, ő is bemutatott egy még meg nem jelent dalt is koncertje során.

Az egyik kisszínpadon a tavalyi Eurovíziós Dalfesztivál nyertesei, a Måneskin lépett fel, akik megjárták a budapesti EMA-t is, illetve 2023-ban megtölti az Budapest Sportarénát is. Ők például saját dalaik mellett előadták Britney Spears Womanizer c. dalát is, mellyel sikerült felpezsdíteniük az amúgy is megizzasztott közönséget.

Rajtuk kívül egyébként még színpadra lépett, mint ahogy említettük The Weeknd és a Swedish House Maffia, Kim Petras, a Wallows és Alec Benjamin is. Érdekesség, hogy The Weeknd kapta az eddigi legnagyobb összeget azért, hogy színpadra lépjen, ugyanis a fesztivál 8,5 millió dollárt fizetett neki. Twitteren pedig Ő és Doja Cat versenyez a trending első helyéért azóta, mióta színpadra léptek.