Coachella 2022 első nap: 2 új dalt mutatott be Harry Styles

Az első nap kiemelkedő előadói közt volt Harry Styles, Carly Rae Jepsen és Anitta is.

Elkezdődött a fesztiválok fesztiválja, minden nagyfesztivál édesanyja, a Coachella fesztivál, ami egy teljes 3 napos hétvégét ölel fel és a sztárvilág apraja-nagyja megjelenik rajta – nem csak, mint fellépő, de mint átlagos, fesztiválozó.

A nap talán legizgalmasabb fellépését Anitta mellett Harry Styles tudhatja magáénak. Előbbi például előhozta a 2021-es budapesti EMA-t is hostoló Saweetie-t is, akivel Faking Love c. dalukat adták elő. Anitta egyébként mindent beleadott abba az időbe, amit a színpadon töltött, ami nem csoda, hiszen a legtöbb neves publikáció az ő setjét emelte ki, mint legjobban várt fellépés.

Ha nem a nagyszínpadról beszélünk, akkor egyértelműen Carly Rae Jepsen vitte a prímet az első nap folyamán, aki legnagyobb slágerei mellett elhozta a közönségnek hamarosan megjelenő, Western Wind című dalát is, de természetesen a Call Me Maybe sem maradhatott el.

A nagyszínpadot az első este nem más, mint a 88 nap múlva Budapestre érkező Harry Styles zárta, aki a szokásos minőséget hozta és csodálatos megkoronázása volt az estének. Az énekes kettő új dalt is előadott az összegyűlt közönségnek, melyek megtalálhatóak lesznek a Harry’s House c. lemezén, mely május 20-án kerül a boltok polcaira. A Boyfriends c. dal előtt pedig sikerült egy virális beszólást is lehoznia, Twitteren és TikTokon futótűzként terjed az énekes következő megszólalása:

To boyfriends everywhere: fuck you!

Az est folyamán volt meglepetés vendégünk is, mégpedig Justin Bieber, aki Daniel Ceasar fellépése közben jelent meg a színpadon és félmeztelenül adták elő közösen a Peaches c. szerzeményüket.