Coachella 2022 második nap: történelmet írt Billie Eilish

Tegnap már beszámoltunk a világ egyik legnevesebb fesztiváljának, a Coachella-nak az első napjáról, melynek fő fellépője Harry Styles volt és két új dalt is bemutatott a nagyközönségnek.

A szombati napon a headliner máris történelmet írt, ugyanis Billie Eilish a fesztivál legfiatalabb főfellépője, a mindössze 20 évével, a második helyen Ariana Grande áll, aki 24 évesen volt a fesztivál addigi legfiatalabb headlinere.

Billie egyébként szokásához híven egy profi és tökéletesen összerakott setet hozott az egybegyűlteknek, például Khalid is megjelent és együtt énekelték el közös, lovely c. dalukat. Az énekesnő a következő sorokkal zárta koncertjét:

Köszi Coachella! Sajnálom, nem vagyok egy Beyoncé, szeretlek titeket, jó éjszakát!

Egyébként a nagyszínapadon lépett fel a tegnapi nap folyamán Megan Thee Stallion is, aki óriási twerk- és popsiparádét tartott és egy percre sem állt le.

A hamarosan Bécsben koncertező Conan Gray pedig Harry Styles-hoz hasonlóan szeretné megtörni a férfi-női sztereotípiákat, így ő is különleges outfitben állt színpadra.

Sőt a K-Pop rajongóknak is kedveztek az égiek, ugyanis igaz rövid időre, de újra együtt állt színpadra a 2NE1 CL vezetésével.