Te is hivatalos vagy YUNGBLUD temetésére!

Fontos üzenettel megspékelt dalt hozott az énekes!

Az idén újra hazánkban, a VOLT Fesztivál keretein belül koncertező YUNGBLUD lehet, hogy mire elér kishazánkba, már egy teljesen új lemezt villant majd. Ennek előszele a most megjelent The Funeral, melyben amellett, hogy kvázi temetésére hívta rajongóit a promóciós anyagokban, egy igazán fontos üzenet lapul. 2020-ban, az első karantén alatt a MUSICDAILY is beszélgetett az énekessel a Weird c. száma apropóján.

A dal megjelenésének napján Dom még a dalhoz készült hivatalos kisfilmet is megosztotta rajongóival, melynek az egyik érdekessége az, hogy teljesen 4K UHD felbontásban készült, a másik pedig, hogy Sharonnal és Ozzy Osbourne-al felvett nyitóképekkel indítjuk a kalandot, mielőtt a videó teljesen átváltana egy felturbózott, fejkapkodós rave-vé.

Azoknak, akik foglalkoznak velem. Akiket cserben hagytam, sajnálom, akik cserben hagytak, basszátok meg, de megbocsátok

-harangozta be az énekes.

Januárban mesélt arról, hogy egyébként készíti harmadik lemezét is, mely teljesen más oldalát fogja megmutatni. Sőt, azt is hozzátette, hogy ilyen mélységekben még nem adott betekintést lelkébe zenéjén keresztül, sőt, azt is megtudtuk, hogy több előadóval is kollaborál majd korongjára, a pletykák szerint ezek között lehet WILLOW, Avril Lavigne és Miley Cyrus is.

Londonban vagyok mostanában és a harmadik lemezemen dolgozom, ami miatt nagyon izgatott vagyok. Ez az eddigi legszemélyesebb, amit valaha csináltam és szerintem az emberek egy kicsit meg fognak majd lepődni, mert sokkal mélyebbre ástam magamban, mint eddig és elég polgárpukkasztóra sikeredett.