© Tom Pallant

YUNGBLUD, Bring Me The Horizon és a Muse is jön a VOLT-ra!

Megérkezett az első bejelentés!

Jövőre újra lesz Volt Fesztivál, mégpedig 2022. június 21-25. között! A helyszín nem változott, a line up első neveiről pedig ma 10:00-kor rántották le a leplet a szervezők.

Az első körös bejelentés során már 4 headlinerrel és közönségkedvenccel is találkozunk, előbbi például a Muse utóbbit pedig YUNGBLUD személyében köszönthetjük. Rajtuk kívül biztosan jön még a The Killers, a Bring Me The Horizon, a Sum 41, a Skillet, Passenger, scarlxrd, Borgore, Vitrual Riot és a Funtcase.

További bejelentések hamarosan várhatóak, biztosan tartogatnak még meglepetést nekünk a szervezők, ugyanis több, nagyobb név is a közelünkben lesz a fesztivál alatt, így megannyi potenciális esélyesről tudni. Plusz, nem elfelejteni, hogy a záró nap főfellépője még hiányzik!

Vannak fesztiválok, és van a VOLT – így szól a 2022-es Telekom VOLT Fesztivál szlogenje, amely jól kifejezi a szándékunkat akár a programkínálat, akár a VOLT-ot érintő legfontosabb törekvéseink terén. A célunk az, hogy az élő zene megkülönböztetett ünnepeként készüljenek Sopronba akár a vendégeink, akár a fellépők, legyen szó a színpadi programról, a kísérő eseményekről, vagy éppen a Sopront érintő történésekről. A kétéves kihagyás utáni visszatéréssel nagyon magasra tesszük a lécet. A kezdetek óta jellemző a VOLTra a kifejezetten erős élő zenei vonal, a hazai- és nemzetközi sztárokat felvonultató line-up. A 2022-es Telekom VOLT programja ehhez képest is egy komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét. Olyan állócsillagnak számító stadionsztárok szerepelnek benne, mint a MUSE vagy a The Killers, a legaktuálisabb nevek és az állandó fesztiválkedvencek között Yungblud, a SUM41 vagy éppen a Bring Me The Horizon

– mondta Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik alapítója.

Jegyek a legkedvezményesebb áron, egészen szombatig érhetőek el, 5 napos bérlet 59 990 forintért, napijegyek 15 990 és 19 990 forintos ártól kaphatóak ezen a linken.