14 sztárpár, akik forgatás közben jöttek össze 

Amikor a munkakapcsolatból egy kicsit több lesz. 

Számtalan alkalommal megesett már, hogy két kedvencünk egy közös projekten dolgozott, és a munkakacsolat románccá alakult. Néha ezek nem élnek meg többet egy-két évnél – elég csak Shawn Mendes-re és Camila Cabello-ra gondolnunk, akik sajnálatos módon nemrég szakítottak -, azonban bőven van olyan is, hogy házassággal és családalapítással végződnek.

Valentin-nap alkalmából 14 sztárpárt gyűjtöttünk össze, akik forgatáson ismerkedtek meg, és a mai napig együtt vannak. 

1. Zendaya és Tom Holland

A két színész 6 éve, 2016-ban ismerkedett meg a Pókember: Hazatérés forgatásán, azt azonban nem lehet mondani, hogy első látásra szerelem volt: még két filmet készítettek együtt, mire tavaly nyáron összejöttek. Mostanra viszont már olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy közös házat is vettek

2. Britney Spears és Sam Asghari

A pophercegnő és párja szintén 2016-ban ismerkedtek meg, méghozzá Slumber Party videójának forgatásán. A felvételek közti szünetben számot cseréltek, azonban csak jópár hónap elteltével került sor az első randijukra, ami olyannyira jól sikerült, hogy mára már jegyben járnak.

3. Machine Gun Kelly és Megan Fox

MGK és Megan Fox 2020. márciusában ismerték meg egymást a Midnight in the Switchgrass című film forgatásán, majd nem sokra rá a színésznő a rapper-énekes Bloody Valentine című klipjében is feltűnt. Elmondásuk szerint már az első beszélgetésük után azt érezték, hogy megtalálták egymásban a lelki társukat, így nem csoda, hogy nemrég gyűrű is került Megan ujjára.

4. Blake Lively és Ryan Reynolds

Hollywood egyik legnagyobb álompárja több, mint 10 éve, 2011-ben ismerkedett meg a Zöld Lámpás forgatása közben, de csak másfél évre rá mentek el együtt randizni – a probléma annyi volt, hogy ez egy dupla randi volt, és mindketten más-más emberekkel jártak akkoriban. Ettől függetlenül tartották a kapcsolatot, először csak baráti szinten, majd, mikor már szinglik voltak, egy közös repülőút során jobban is összemelegedtek. Azóta boldog házasságban élnek, és 3 közös gyermekük van. 

5. Will Smith és Jada Pinkett-Smith

A két sztár a 20-as éveikben ismerték meg egymást a Kaliforniába jöttem című vígjátéksorozat forgatásán, aminek Will volt a főszereplője. Jada jelentkezett a szériába, és akkor botlottak egymásba először, mikor sétált ki a produceri irodából. A szerepet végül nem kapta meg, de valószínűleg annyira nem bánja, hiszen pár évvel később már Will felesége lett. A párnak 2 közös gyermeke született, Jaden és Willow. 

6. Gwen Stefani és Blake Shelton

Az énekesnő és a country-sztár 2014-ben ismerkedtek meg a The Voice felvételei közben, ahol zsűriként tevékenykedtek. Mindketten ekkoriban mentek keresztül a válásukon, így hamar összemelegedtek, egy évre rá pedig már hivatalosan is egy párt alkottak. Tavaly nyáron házasodtak össze, a rajongóikat pedig kapcsolatuk alatt több duettel is megörvendeztették.

7. Hunter Schafer és Dominic Fike

Az egyébként énekesként tevékenykedő Dominic Fike-ot újonnan az Eufória jelenleg is futó második évadában láthatják a nézők, a bimbózó románcuk Hunterrel pedig a sorozat forgatásán kezdődött. Pár hete jelentek meg először nyilvánosan kézenfogva, azóta pedig egy közös képet is megosztott Dom az Instagram történetében, melyen éppen csókolóznak. Még nagyon friss a dolog, de kíváncsian várjuk, hogyan alakul a kapcsolatuk.

8. Ross Lynch és Jaz Sinclair

A két sztár 2018-ban találkozott először a Sabrina hátborzongató kalandjai Netflix sorozat forgatásán, és azonnal megtalálták a közös hangot. Már akkor felröppentek a pletykák, miszerint több van köztük, mint barátság, ők azonban egy teljes évet vártak vele, mire nyilvánosan is beszélni kezdtek a kapcsolatukról. Azóta viszont előszeretettel posztolnak egymásról a közösségi oldalaikon, a rajongók legnagyobb örömére.

9. Ryan Gosling és Eva Mendes

A két színész több, mint egy évtizede, a 2012-es Túl a fenyvesen című film munkálatai alatt ismerkedett meg egymással, és mondhatni, szerelem volt első látásra, ugyanis még a forgatáson összejöttek. Mára pedig már családot is alapítottak: 2 közös gyermekük született, azonban ritkán beszélnek a nyilánosság előtt a magánéletükről. 

10. Chrissy Teigen és John Legend

A páros az énekes 2006-os Stereo című klipjének forgatásán találkozott először, melyben a modell is szerepelt. Chrissy elmondása szerint még aznap este történt köztük valami, ami először egy egyéjszakás kalandnak indult, később azonban sokkal több lett belőle. 7 évvel később, 2013-ban Olaszországban mondták ki a boldogító igent, mára pedig 2 gyermeket nevelnek közösen. John-t egyébként idén a magyar rajongók is elcsíphetik élőben, ugyanis a Budapestet is érinti a turnéjával.

11. Adam Brody és Leighton Meester

A narancsvidék sztárja és a Gossip Girl Blair-je több, mint 15 éve ismerkedtek meg egymással egy produceren keresztül, aki mindkét sorozaton dolgozott, majd 2011-ben egy közös filmjük is készült. Adam azt nyilatkozta, már ekkor vonzódott a színésznőhöz, azonban éppen volt valakije, így végül csak egy évre rá jöttek össze. 2014. óta boldog házasságban élnek, és 2 gyermekük is született.

12. Shakira és Gerard Piqué

A pár 2010-ben, az énekesnő Waka Waka (This Time for Africa) című videójának forgatásán találkoztak először, viszont, mivel Shakira nem szereti a focit, így fogalma sem volt, ki Gerard. Amikor aztán visszanézte a klipet, megtetszett neki a srác, így egy stábtag bemutatta őket egymásnak. Nem sokkal később, a dél-afrikai világbajnokság előtt, ahol az énekesnő is fellépett, Gerard ráírt, hogy milyen ott az idő – Shakira pedig annyira túltolta a választ, hogy szinte percenként beszámolt neki az időjárás változásáról. És milyen jól tette, hiszen ennek köszönhetően jöttek össze, mostanra pedig már együtt nevelik két gyermeküket.

13. Enrique Iglesias és Anna Kournikova

A spanyol énekes és az orosz teniszező nem kevesebb, mint 21 éve ismerkedtek meg egymással, méghozzá egy klipforgatáson. A párnak jópár igencsak fülledt jelenete van Enrique Escape című videójában, így már a felvételek közben is izzott köztük a levegő, de ez még csak a kezdet volt. Mára már 3 gyermekük is született, akik az énekes elmondása szerint nagy valószínűséggel már sunyiban megnézték az előbb említett kisfilmet.

14. Samira Wiley és Lauren Morelli

Narancs az új fekete sztárja, Samira, és a sorozat egyik írója, Lauren a nagy sikerű Netflix széria forgatásán találkoztak először 2012-ben, ám nem jöttek össze egyből, ugyanis az utóbbi ekkoriban még a volt férjével volt együtt. Azonban hamar rájöttek, hogy több van alakulóban köztük, mint puszta barátság, így Lauren válását követően egyből randizni is kezdtek, 2016-ban pedig össze is házasodtak. Első közös gyermekük tavaly érkezett meg.