Összejött az Eufória két sztárja?

Kézenfogva kapták őket lencsevégre. 

Úgy néz ki, összejött az Eufória két sztárja, Hunter Schafer és Dominic Fike, vagy legalábbis alakulóban van valami köztük. Annyi mindenesetre biztos, hogy a páros együtt töltötte a hétvégét: pénteken Dominic Pennsylvania-ban lépett fel, ahova Hunter is elkísérte, vasárnap este pedig már az ország másik végén, a Hollywoodban található Nice Guy étteremben vacsoráztak együtt, és a helyet kézenfogva hagyták el.

A távozásukat a helyszínen lévő lesifotósok lencsevégre kapták, és a képek azonnal ellepték az internetet. 

Nem ez az első alkalom, hogy együtt lógott a két színész, január első napjaiban például Hollywoodban mutatkoztak közösen. Ha pedig ez még nem lenne elég, Hunter a napokban elkezdte követni Dominic anyukáját, és a testvérét, AXL-t is az Instagramon, egy állítólagos bennfentes szerint pedig vasárnap az étteremben táncoltak és csókolóztak is.

A két sztár az Eufória második évadának a forgatásán ismerkedett meg. A Jules-t alakító Hunter már az első évadban is szerepelt, a zenészként tevékenykedő Dominic pedig frissen csatlakozott a csapathoz, és Elliot karakterét játssza, aki egy kis balhét okoz majd Jules és Rue (Zendaya) között. 

A munkálatok tavaly márciusban kezdődtek meg, majd egészen novemberig tartottak. Még január 5-én, az első rész hivatalos premierje előtt pár nappal tartottak egy premier előtti vetítést, amin az egész stáb, így természetesen Hunter és Dominic is részt vettek.

A második évad az elsőhöz hasonlóan 8 epizódból fog állni, és február 28-án ér majd véget. Itthon mindig hétfőnként kerül fel az új rész az HBO Go-ra.