Közösen vett házat Zendaya és Tom Holland

Úgy tűnik, összebútorozik az álompár.

Tavaly nyáron röppentek fel először a pletykák, miszerint a Pókember filmek két sztárja, Tom Holland és Zendaya összejöttek, mára pedig már igazi hollywoodi álompárként tartják őket számon. A Mirror információi szerint most egy magasabb szintre emelik kapcsolatukat, és összeköltöznek, méghozzá Tom szülővárosában, Londonban.

A szerelmesek 3 millió fontért, azaz több, mint 1,25 milliárd forintért vásároltak házat a brit fővárosban található Richmondban, csupán pár kilométerre onnan, ahol a brit színész született és nevelkedett – azonban, mielőtt beköltöznének első közös otthonukba, egy alapos felújításon fog átesni. Egy bennfentes szerint a 6 hálószobás ingatlan kiegészül egy edzőteremmel, egy moziteremmel, és egy férfibarlanggal, emellett pedig nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, így egy majdnem két és fél méteres acélkapu is kerül a bejárat elé.

A forrás szerint a pár még januárban repült Los Angeles-ből Londonba, hogy átvegyék a kulcsokat, és ha már ott jártak, természetesen Tom szüleihez is benéztek, akik a közelben laknak. Várhatóan nyár végére készülnek el a felújítási munkálatokkal, így a költözést is akkorra tervezik.

Nem ők lesznek az egyetlen hírességek a környéken: több sztár is lakik Richmondban, így például Angelina Jolie, Mick Jagger, és Tom Hardy is a szomszédaik közé fognak tartozni.

Tom és Zendaya 2016-ban ismerték meg egymást a Pókember: Hazatérés forgatásán, majd még két filmben szerepeltek együtt, ezek a Pókember: Idegenben, és a legutóbbi, a tavalyi Pókember: Nincs hazaút. Tom legújabb filmje, az Uncharted február 10-én érkezik a magyar mozikba, Zendaya sikersorozata, az Eufória második évada pedig jelenleg is fut az HBO-n. A brit felmenőkkel is rendelkező színésznő egyébként hamarosan nagy valószínűséggel hazánkba látogat a Dűne című alkotás második részének forgatására.