Ella Henderson kimond mindent, amit eddig nem tett

Végre nem kell tovább várnunk: márciusban bemutatja új stúdióalbumát a gyönyörű hangú énekesnő.

Ella Henderson kétségkívül a brit pop-szcéna egyik legizgalmasabb előadója, akinek olyan bombákat köszönhetünk, mint a Ghost, a Sam Feldtel közös nyári megahit, a Hold Me Close , vagy a 2015-ös Here For You című Kygo sláger, amelyhez szintén ő kölcsönözte a hangját. Tavaly pedig a vibráló „Risk It All”-lal és a francia megaduóval, az Ofenbach-kal közös Hurricanne-nel perzselte fel a toplistákat, a DJ párossal mi is interjúztunk tavaly.

Ella második lemeze Everything I Didn’t Say címmel debütál tavasszal, rajta 16 trackkel, köztük a Tom Grennannal közös Let’s Go Home Together-rel, valamint a ma megjelent „Brave”-vel. Utóbbi egy erőt adó dal arra biztatva mindenkit, hogy nem stigmafolt segítséget kérni és merjük elfogadni más támogatását, amikor erre a legnagyobb szükségünk lenne.

A felvétel egy szívből jövő klippel debütál, amiben a mély szövegvilág remekül társul a történettel, ahol egy egyedülálló anya mindennapjait követhetjük nyomon. Mi már alig várjuk, hogy hallhassuk az új albumot, addig is pedig hangolódjunk rá a Brave-vel!