Selena Gomez: hamarosan új zenével jövök

2021 egy igazán erős év volt Selena Gomez számára, megszerezte élete első Grammy jelölését és egy extrém sikeres és rekordokat döntögető sorozatban kapott főszerepet, melynek egyébként társ producere is. A Variety-nek mesélt arról, milyen volt, amikor meghallotta először a hírt, hogy jelölték a neves díjra.

Sírtam. Sokat sírtam, mert nagyon sokat jelent nekem, a családomnak és az örökségemnek ez a lemez. Keményen dolgoztam rajta, hogy autentikus legyen és valódi. Sokkal nehezebb volt, mint bármelyik eddigi lemezemen dolgozni.

Majd arról is faggatták, hogy mi újság az új zenével, ami nem feltétlenül spanyol nyelven készül majd. Pozitív választ adott az énekes-színésznő, és elárulta, nagyon hamarosan hallhatunk felőle.

Rövid időn belül új zenével érkezem. Nem fog olyan sokáig tartani, mint ahogy azt az emberek gondolják. Csak ennyit mondok erről.

De úgy tűnik, egyelőre nincs tervben egy újabb spanyol ajkú projekt. Selena most kifejezetten új, angol nyelvű lemezére szeretne fókuszálni, na meg persze az Only Murders in the Building-re, melynek már forog a második évada és Cara Delevigne is csatlakozik hozzá.

Jelenleg nincs tervben, de nem mondom, hogy sosem fogom újra dolgozni rajta.