Jegykisokos: így tudsz jegyet venni a budapesti MTV EMA díjátadóra!

Néhány kattintás és meg is vagy vele!

Ezekben a percekben kezdődött el a 2021-es budapesti MTV EMA-re a jegyvásárlás, extrém korlátozott számban, tudtuk meg az MTV Hungary Facebook posztjából. Nézzük át lépésről-lépésre, hogyan juthatsz a leggyorsabban jegyhez jelenleg, aminek ára 8900 forint. Ha elfogynának, frissítjük a cikket és az újabb körös jegyvásárlási lehetőségekről is beszámolunk majd a jövőben! Az MTV Hungary Facebook oldalukon azt közölte, hogy hamarosan újabb jegytípusok lesznek elérhetőek, valamint az is kiderült, hogy a díjátadón a telefon használata tilos lesz!

A napokban az is kiderült, hogy Saweetie fogja vezetni a gálát, valamint Kim Petras, a Maneskin és Maluma mellett színpadra is lép majd. A jelöltekről itt számoltunk be.

1. lépés – nyisd meg a linket

Ide kattintva elérheted azt az oldalt, ahol a jegyeket meg tudod vásárolni. Fontos, hogy egyelőre elővétel történik, ezért szükséged lesz a kódra, amit a második lépésben találsz.

2. lépés – írd be a kódot

Először nyomj rá a Jegyek/vásárlás gombra, majd át dob a vásárló felületre. A jelenleg elővételhez a következő kódra lesz szükséged: mtvema21 Ha ezt beírtad, katt a kis fekete nyílra.

3. lépés – válaszd ki a jegyek mennyiségét

Egy tranzakció/vásárlással összesen maximum 4 darab jegyet tudsz jelenleg vásárolni, jelenleg pedig kizárólag ülő helyeket kaparinthatsz meg, ezeket pedig automatikusan egymás mellé sorsolja a gép, te nem tudsz ülőhelyet választani magadnak.

4. lépés – fizetés

Ha kiválasztottad a jegyeidet, katt a kis kosár ikonra, ez pedig egyből át fog irányítani a fizetés oldalra. Itt ki kell választanod (nincs más lehetőség), hogy print@home jegyet kérsz, vagyis emailben küldjék el neked, te pedig gondoskodsz a nyomtatásról majd a rendezvényig. Ezután már csak a bankkártya adataidat, illetve a számlázási címedet kell megadnod.

Ezután már csak vissza kell igazolnod a fizetést és meg is vagyunk! Jobban jársz, ha letöltöd a megjelenő oldalról a jegyeidet, de pár percen belül e-mailben is megkapod azokat.

A PDF-eken lévő kódokat (vonalkód és QR kód), valamint a rövidkódot senkivel se oszd meg, valamint figyelj arra, hogy ezeket közösségi média felületeiden se tedd közzé!

Ha bármi kérdésetek van, keressetek minket nyugodtan Instagrammon DM-ben vagy a posztok alatt, vagy Facebookon üzenetben, vagy a posztok alatt ugyan úgy!