Már 4 éve nincs halloween Ashnikko nélkül

Íme a Halloweenie IV: Innards!

2018-ban jelentkezett legelső halloweeni zenéjével Ashnikko, azóta pedig nincs megállás, és minden évben meglep minket egy ünnepi dallal. A Halloweenie széria így immáron a negyedik felvonását éli meg, ami a Halloweenie IV: Innards névre lett keresztelve – ez annyit tesz, hogy belsőségek.

A rapper egy klasszikus zenei darabot, egészen pontosan a 19. századi norvég zeneszerző, Edvard Grieg A hegyi király csarnokában című művét vette alapul a dalhoz, ami csak még érdekesebbé és egyedibbé tesz az egészet.

Ash egy másik meglepetéssel is készül nekünk idén halloweenkor, ugyanis a New York-i Terminal 5-ban lép fel aznap este, amit a világ minden tájáról élőben követhetünk, ugyanis streamelni fogja a koncertet. Ígérete szerint valami nagyon különlegeset tervez a rendhagyó show-ra, amit nem lesz érdemes kihagyni. A jegyinfókért katt ide!

A rapperrel egyébként még év elején ültünk le beszélgetni a debütáló mixtape-jének, a DEMIDEVIL-nek megjelenése kapcsán, az interjút ide kattintva tudod elolvasni.