Egy sorozatban tűnik fel The Weeknd és Lily-Rose Depp

Már folynak a The Idol munkálatai.

Miután mostanra már az egész világot meghódította a zenéjével, következő lépésként a tévéképernyőt szemelte ki magának The Weeknd. Az énekes nem mással állt össze, mint a nagy sikerű Eufória megálmodójával, Sam Levinsonnal, és vele együtt készíti a The Idol című sorozatot, melyet az HBO-n láthatunk majd, és melynek most kiderült, hogy a női főszereplője Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp lesz.

Teljesen új terep lesz ez mint a 31 éves énekes, mind a 22 éves modell-színésznő számára, ugyanis, ez lesz mindkettőjük első tévés szerepe.

A széria története szerint egy sikeres énekesnő kapcsolatot kezd Los Angeles egyik enigmatikus klubtulajdonosával, a sztori azonban hamar sötét fordulatot vesz, mikor kiderül, hogy a férfi egy titkos szektának a vezetője. Bár az HBO egyelőre nem erősítette meg a szereposztást, nagy valószínűséggel Lily-Rose az énekesnőt, The Weeknd pedig a klubtulajdonost alakítja majd.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert, de az biztos, hogy a munkálatok már megkezdődtek.

Sűrű időszakon van túl egyébként The Weeknd, és ugyanilyen sűrű időszak is következik számára. Tavaly dobta piacra negyedik, After Hours című lemezét, de pár hónapon belül már érkezik az ötödik is, ott van neki a sorozat forgatása, és akkor még egy 108 koncertes turnéra is indul jövőre, amivel Budapestre is ellátogat. A jegyekért katt ide!