A legsikeresebb évadát villantotta a Szexoktatás, be is rendelték belőle a negyediket!

Már biztos, hogy lesz negyedik évad!

Alig két hete, szeptember 17-én 8 új résszel gazdagodott a Netflix ikonikus brit sorozata, a Szexoktatás, ugyanis hosszú várakozás után ekkor vált elérhetővé a harmadik évad. A rajongók pedig örülhetnek, hiszen mostmár hivatalos, hogy készül belőle a negyedik is, osztotta meg a hírt a streaming platform.

A bejelentésre a Tudum eseményen került sor, ahol egyébként rengeteg kedvencünk, például az Emily Párizsban, az Elit, vagy a Bridgerton család új részeiről is kaptunk pár izgalmas infót.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy mikorra tervezik a premiert, de valószínűleg nem kell majd több, mint másfél évet várni rá, mint az harmadikra. A harmadik felvonás egyébként a Rotten Tomatoes szerint a sorozat eddigi legsikeresebbje, hiszen 29 kritika alapján maximális, azaz 100%-os értékelést kapott, ami igencsak ritkaságnak számít.

Az új részekben több új szereplő is bemutatkozott, akik a jól megszokott karakterek mellett biztosan színesítik majd a negyedik évadot is, azonban egy kérdés mindenképp felvetődik: vajon a Meave-et alakító Emma Mackey visszatér benne?

A színésznő ugyanis nemrég a Hungernek ejtette el, hogy nem olyan biztos az. Mikor a széria folyatásáról kérdezték, a következőket mondta:

Bonyolult ez számomra. Annyira fontos maga a sorozat és a koncepciója, a csapat pedig egyszerűen fenomenális. Tényleg közel kerültünk egymáshoz és életreszóló barátságokat kötöttem, mondhatni együtt nőttünk fel. De keserédes a dolog, hiszen nem játszhatok egész életemben egy 17 évest.

Akárhogy is legyen, az már biztos, hogy érkezik a negyedik évad, és legalább annyi izgalmat tartogat majd, mint a legutóbbi.