Ekkor érkezik az Emily Párizsban 2. évada

Még idén érkezik a második etap!

Emily kalandjai folytatódnak Párizsban, ugyanis az Emily Párizsban című, nagysikerű Netflix szériának második évada hamarabb érkezik, mint gondolnánk. A napokban megrendezték a Tudum eseményt, ami során nagyon sok információ derült ki, nem csak a vígjátéksorozatról, de többek között az Elit vagy a Bridgerton család új évadairól is.

Sőt, ezen az eseményen nem csak a dátumbejelentőt kaptuk meg a Lily Collins főszereplésével operáló sorozatból, de az első betekintésbe is belecsöppenünk ezáltal. Tavaly novemberben jelentették be, hogy bizony érkezik a második évad, idén augusztusban pedig már arról szóltak a hírek, hogy befejezték a forgatást.

Azt is tudjuk, hogy a 2021. december 22-én visszatérő sorozatba nem szőtték bele a koronavírus járványt vagy annak bármilyen hatása sem lesz érezhető a végtermékbe – hiába befolyásolta a forgatást az egész pandémia.

Ha ez nem lenne elég, az elmúlt hónapok során nagyon sok mindenre fényderült. Például arra is, hogy Emily karaktere óriási fejlődésen megy majd keresztül az új évadban és már-már bele is fog illeni a párizsi miliőbe.

Természetesen új karaktereket is üdvözölhetünk majd: Lucien Laviscount (Scream Queens, Katy Keene) többek közt egy új préda lesz Emily számára, aki Londonból érkezett és teljesen elutasító a francia kultúrával és nyelvvel szemben, érkezik még Jeremy O. Harris és Arnaud Binard is, előbbi egy ikonikus divattervezőt személyesít majd meg, utóbbi pedig a Saint Tropez bulihely ügyeletes-tulajdonosát.