© Netflix

Megérkezett a Bridgerton család 2. évadához az első betekintő

És egyből egy új karaktert mutatnak be benne.

Lehetséges, hogy a rajongók nem tették túl magukat még a híren, hogy a közönségkedvenc Regé-Jean Page nem tér vissza a Bridgerton család második etapjára, de az biztos, hogy a streaming óriás kezeskedik arról, hogy ne unatkozzunk.

Románcban nem lesz hiány, ezt pedig a friss betekintő is megerősíti. Egyből egy teljesen új karaktert ismerhetünk meg Kate Sharma (Simone Ashley) személyében, aki Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) érdekeltsége lesz.

A tegnapi Tudum eseményen a szereplők sztorizgattak is egy keveset, például azt is megemlítették, hogy mennyire szürreális volt 2000 rajongót hallani/látni az egyik meetingen. Illetve azt is elárulták, hogy az első évadhoz több, különböző befejezést és csattanót vettek fel, hogy ha véletlenül kiszivárogna valamelyik, azért legyen meglepetés a tarsolyukban.

Azért aggodalomra semmi ok, ugyanis a szereplőgárda nagy része szerencsére visszatér, de az is biztos, hogy egy ideig biztosan velünk lesznek kedvenceink, ugyanis a Netflix egyszerre a következő 3 évadot is berendelte, szóval összesen 4 évadot biztosan kapunk.