Újabb angol nyelvű dallal jelentkezett a 2021-es román Eurovíziós induló

Megérkezett legújabb slágergyanús szerzeménye.

Roxen neve sokaknak a 2020-as és 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál miatt lehet ismerős, ugyanis az énekesnő az elmaradt rendezvény után is megkapta a lehetőséget, hogy képviselje hazáját a fesztiválon – ha ez pedig nem lenne elég, egy közönségkedvenc dalt vitt színpadra, de végül nem jutott tovább a döntőbe az Amnesia c. kislemezével. Ha esetleg megismernéd kicsit jobban, a MUSICDAILY: UP NEXT szériában is írtunk róla, amikor a román popzenei szcénát vizsgáltuk.

Az énekesnő most DMNDS-szel állt össze, akivel a Money Money c. slágergyanús szerzeményük könnyen felkapott lehet egész Európa szerte is. A dal üzenete egyszerű de annyi biztos, hogy megdobja az ember önbizalmát, ugyanis Roxen arról énekel, hogy lehetséges, hogy a pénz nem boldogít, de az biztos, hogy a dolgok amiket megveszünk azzal a pénzzel, boldogságot adnak egy ideig.

Az szeretném, hogy az emberek jól érezzék magukat miközben a zenémet hallgatják és azt vonzzák be, amit csak szeretnének. Mostanában folyamatosan boldog vagyok és ezt szeretném megosztani másokkal is. Nekem a Money Money nem más, mint: jó vibeok, boldogság és természetesen a vonzás törvényének érvényesülése

– nyilatkozta az énekesnő.

Ha ez pedig nem lenne elég vidám, még a MUSICDAILY olvasóinak is küldött egy videót, amit alább tekinthettek meg.