Ashley Tisdale bevédte Selena Gomez-t!

Nem nézi tétlenül Ashley, ahogy a barátnője betegségén csámcsognak!

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, pár napja ismételten Selena Gomez életmentő veseátültetéséről esett szó egy sorozatban, és sajnos nem a legtiszteletteljesebb hangnemben. Az esetre maga Selena is reagált és egyenesen ízléstelennek nevezte a Diane védelmében, vagy eredeti címén a The Good Fight jelenetét, emellett pedig megköszönte a rajongóinak a támogatásukat, akik szintén nem nézték jó szemmel, hogy kedvencük egészségét teszik vicc tárgyává a TV-ben.

Nem csak a rajongókhoz, hanem az énekes-színésznő egy régi barátjához, Ashley Tisdale-hez is eljutott a hír, aki ki is fejtette a véleményét Instagram oldalán:

Elszomorító, ha egy híresség úgy dönt, hogy nyilvánosan elmeséli a történetét, főleg, ha egészségügyi problémáról van szó, és egyes írók viccet csinálnak belőle több sorozatban is. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki kiálljon az emberek elé, és megmutassa nekik, min megy keresztül, ti pedig cserébe viccet csináltok a történetéből. Jobb lenne, ha inkább visszaülnétek az iskolapadba, és kitalálnátok valami okosabbat és tényleg vicceset

– írta a sztár.

Nem ez az első alkalom, hogy Selena ebben a témában jön szóba egy műsorban: tavaly a Saved By The Bell újragondolt változatában hangzott el nem is egy rosszindulatú „poén” a sztár veseátültetéséről, amire a gyógyíthatatlan lupus betegsége szövődményei miatt volt szükség 2017-ben. Ekkor még ő maga nem szólalt meg az ügyben, most azonban úgy érezte, ki kell állnia saját magáért.

Nem értem, mikor lett oké az, hogy szervátültetésekkel viccelődjenek tévéműsorokban, de úgy látom, sajnos az lett. Remélem, legközelebb, mikor felmerül egy ilyen ízléstelen poén ötlete, azonnal el lesz vetve, és nem adják majd le a TV-ben

– írta Twitter oldalán.

Selena és Ashley egyébként régóta jó barátok, mondhatni együtt nőttek fel Disney éveik alatt, mikor is előbbi a High School Musical filmekben és a Zack és Cody életében, az utóbbi pedig a Varázslók a Waverly helyből sorozatban volt látható.