© Micaiah Carter

Ismét gúnyt űztek Selena Gomez betegségéből a TV-ben, Selena visszavágott

Nem tanultak az előző esetből.

Még egy év sem telt el azóta, hogy az NBC csatorna Saved By The Bell című sorozata elejtett pár ízléstelen “poént” Selena Gomez veseátültetéséről, de úgy néz ki, mások nem tanultak az esetből, hiszen egy sorozatban ismét ezen csámcsogtak a szereplők. Ezúttal a Diane védelmében, vagy eredeti címén a The Good Fight szériában jött szóba az énekes-színésznőn végrehajtott, életmentő beavatkozás, amin nem csak a rajongók, de maga Selena is kiakadt.

A szóban forgó jelenetben három karakter arról beszélget, hogy egy stand-up comedy beszédben milyen dolgokkal lehet, és milyen dolgokka nem lehet viccelődni, a tiltólistára pedig olyan dolgok kerülnek, mint a nekrofília, az autizmus, és Selena Gomez veseátültetése.

Selena Twitter oldalán fejezte ki nemtetszését az esettel kapcsolatban:

Nem értem, mikor lett oké az, hogy szervátültetésekkel viccelődjenek tévéműsorokban, de úgy látom, sajnos az lett. Remélem, legközelebb, mikor felmerül egy ilyen ízléstelen poén ötlete, azonnal el lesz vetve, és nem adják majd le a TV-ben

– írta.

Emellett, hogy egy kis pozitivitást is vigyen a dologba, megköszönte a rajongóinak a támogatásukat, és megkérte őket, hogyha tehetik, jelentkezzenek szervdonornak.

A rajongóimra mindig számíthatok. SZERETLEK TITEKET. Ha tehetitek, kérlek jelentkezzetek szervdonornak.

Nem csak Selena szólalt meg az eset kapcsán, de egy, a műsorhoz közel álló forrás is nyilatkozott a The Hollywood Reporternek, aki próbálta megmagyarázni a dolgot. Elmondása szerint, ha végignézzük a részt, a rossz viccekről van szó benne, és a sztár veseátültetése egy olyan szövegkörnyezetben merül fel, ahol arról beszélnek, hogy mikkel nem lehet viccelődni.

Ettől függetlenül sokan úgy látták, hogy a hangnem kissé gúnyos volt. Íme a szóban forgó jelenet:

Selenánál évekkel ezelőtt diagnosztizáltak lupust, ennek a szövődményei miatt volt szükség 4 éve az életmentő beavatkozásra. Az énekes-színésznő mindig is őszintén beszélt az állapotáról, és egy alapítványt is létrehozott, hogy segítse a hasonló cipőben járó sorstársait.