Gúnyt űznek Selena Gomez betegségéből a TV-ben

A „Saved By The Bell” c. sorozat újragondolása gondolt egy merészet és…

Mint ahogy azt valószínűleg sokan tudjuk, Selena Gomezt lupusszal diagnosztizálták 2017-ben, valamint egy életmentő beavatkozáson is átesett. Most, hogy újra ettől hangos a sajtó, nézzük meg mi is történt.

Tegnap késő délután kezdődött egy trend Twitteren, mely a #RespectSelenaGomez nevet viselte és az NBC újragondolt, „Saved By The Bell” c. sorozat egyik jelenetére reflektáltak a kezdeményezéssel.

Az interneten részletek is elkezdtek keringeni, aminek köszönhetően megérthetjük, miért is vannak felháborodva a rajongói – viszont ez sokkal több annál, mint szimpla meggondolatlanság a készítők részéről, ugyanis a jelenet a következő: két lány beszélget, ahol arról pletykálnak, hogy az egyik tudja, hogy Justin Bieber anyjától van Selena Gomez egyik veséje, sőt, még bizonyítéka is van a telefonjában. Majd erre a másik azt válaszolja, hogy ez nem igaz, hiszen köztudott, hogy Demi Lovatótól… Aki ismeri ezt a sztárhármast, tudhatja, hogy Bieber és Gomez egy ideig együtt jártak, míg a két énekesnő kapcsolata egyáltalán nem olyan habos-babos mint amilyen az a kezdetekben volt és legjobb barátnőkként tekintettek egymásra.

Ha ez a jelenetsor nem lenne elég, fokozni is tudták a látottakat. A következő jelenetben pedig a fehér falra fel van graffitizve a következő:

A jelenet

Hihetetlen, hogy 2020-ban képesek emberek mások kárán és betegségén nevetni, de az talán még kellemetlenebb, hogy pofátlanul kifigurázzák azt, nem törődve azzal, min és hogyan ment keresztül az alanyunk a történteken.

Kommentár a „kreatív” csapattól

Mondhatjuk, hogy a negatív reklám is reklám, viszont az ekkora expozíció simán a visszájára sülhet el. A Peacock reprezentánsai közleményben reagáltak a negatív hírverésre a The Wrap információi szerint.

Sajnáljuk. Nem állt szándékunkban rávilágítani Selena Gomez egészségügyi problémáira. Felvettük a kapcsolatot a csapatával és felajánlást teszünk a The Selena Gomez Fund for Lupus Research at USC alapítvány számára.

Azért minket még mindig érdekelne, miért nem kérdőjelezte meg egyetlen stábtag sem ezt a buta ötletet…