© Live Nation

Így nosztalgiázik a Jonas Brothers

Íme a Remember This!

A Marshmello-val közös daluk után újabb slágergyanús szerzeményt villantottak a Jonas tesók, ezúttal egy jó nagy adag nosztalgiával megspékelve. A Remember This című kislemez egyik különlegessége, hogy a tévés premierje az amerikai olimpiai csapat válogatóján volt, így már első játszásra is rengeteg embert ért el. Tökéletesen illik egyébként az eseményhez a dal, hiszen az inspiráló szövege és az indulószerű dallama garantáltan feldob mindenkit.

A hozzá készült dalszöveges videó sem mindennapi, ugyanis a rajongóikról láthatunk benne képeket, amik a srácok visszatérő, 2019 és 2020 között húzódó Happiness Begins turnéján készültek a nézőtéren.

Nem véletlenül csináltak hozzá ilyen kisfilmet, ugyanis a banda augusztus 20-án megkezdi legújabb, szintén Remember This névre keresztelt turnéját Las Vegas-ban. A koncertkörút, mely egészen október végéig húzódik majd, sajnos egyelőre csak az Egyesült Államokat érinti.

Remélhetőleg a következő albumuk turnéjával ismét ellátogatnak Európába is, hiszen legutóbb olyan városokban léptek fel a kontinensen, mint Berlin, Milánó, vagy éppen Amszterdam. A soron következő, 5. lemezük egyébként a pletykák szerint még idén megjelenik.