© Live Nation

Visszatértek a Jonas tesók – és turnézni is mennek

A srácok nyitják a Billboard Music Awards-ot és turnéra is indulnak!

Pár nap választ el minket a 2021-es Billboard Music Awards-tól, melynek egyik fő dobása a Jonas Brothers fellépése lesz, többek között Ariana Grande és The Weeknd mellett, egyikőjük pedig az est házigazdája is lesz. A díjátadó amerikai idő szerint május 23-án este, hazai idő szerint május 24-én hajnalban, 2 órakor zajlik majd. A fellépők között már biztosan ott lesz P!nk, aki idén az Icon Award életműdíjat is kapja, a napokban pedig a jelöltek neve is befutott. A jelölteket ide kattintva éritek el.

A Nick Jonas által vezetett gálán a srácok Marshmello-val lépnek majd közösen színpadra, és a ma megjelent Leave Before You Love Me c. dalukat fogják előadni. Mondani sem kell, hogy egy tökéletes popszerzeményről beszélünk, mely könnyen a nyár egyik leghallgatottabb dala lesz. A kérdés az, sikerül-e megugrani a Sucker sikereit.

A tesók amúgy egy nagyszabású, észak-amerikai koncertsorozatot is bejelentettek. A Remember This Tour-ra keresztelt turné előzenekara Kelsea Ballerini lesz és a dátumok mindegyike külsős, szabadtéri helyen lesz, így is népszerűsítik a srácok a koncerteket. Jegyek itt, remélhetőleg hamarosan európai szakaszra is számíthatunk.