Megváltozott: emlékszel még a kis Willow Smith-re?

Willow Smith mára már csak WILLOW néven lelhető fel és az internetről megannyi ikonikus, de korábbi dala eltűnt. Most viszont keményebben tért vissza, mint valaha.

Úgy tűnik megtalálta a személyiségéhez igazán passzoló stílust zenében is, kívülről pedig már nem a tizenéves kislány, hanem szinte egy érett nő köszön vissza, aki októberben tölti be 21. életévét. Az énekesnő nagyot tervez menni hamarosan érkező lemezén – erre pedig tökéletes példa a korong első kislemeze, a transparent soul is, mely a blink-182 dobosának közreműködésével, Travis Barkerrel született meg (aki amúgy pár héttel ezelőtt Bebe Rexha lemezén volt hallható és óriásit alkottak).

Hamár az énekesnő következő lemezéről van szó: annyi biztos, hogy több vendégelőadóra is számíthatunk majd. Egyet ezek közül el is árult, ez pedig a hamarosan önmaga is új lemezzel jelentkező Avril Lavigne lesz, aki elmondása szerint visszatér a pop-punk hangzáshoz és WILLOW-val is hasonlóra lehet számítani majd.

Nagyon sok közreműködésre lehet számítani a lemezemen. Az előző korongjaim felvételei során inkább egyedül stúdióztam. Ez a lemez más, mint a többi. Szerettem volna nyitni egy kicsit és nem annyira antiszociálisnak lenni a felvételek során. Nagyon izgatott vagyok, hogy a lesz egy dalom Avril Lavigne-el. Annyira ikonikus. 13-16 éves koromban példaképem volt. Nagyon jó érzés, hogy egy lényegében pop-punk lemezt készítek a pop-punk királynővel.

A fiatal tehetség arról is mesélt, milyen érzés számára, hogy ennyire korán kezdte zenei karrierjét.

Mind a két szülőmmel ott voltam, miközben dolgoztak, igazából egy csomó különböző dolgon. Szerintem az, hogy láthattam édesanyámat a színpadon és azt, ahogy irányítja a bandát, megihletett arra, hogy én is ezt csináljam a jövőben.

– mesélte a V Magazinnak.