Bebe Rexha mentális betegségéről vall – érzelmi hullámvasút az élete

Azt is elárulta, hogy toxikus a zeneiparban tevékenykedni.

Bebe Rexha második lemeze, a ma megjelent Better Mistakes majdnem 3 évvel debütáló anyaga, az Expectations után érkezett. Az énekesnő nem szeretne leragadni egyfajta stílusnál, viszont bizonyos stílusjegyeket debütálása óta hordoz magával: ez pedig a sötétség és az a fajta bad bitch vibe, amit kevesen hoznak ennyire autentikusan.

Legutóbbi nagyobb dobása a korongról a Sacrifice volt, melyről süt, hogy tényleg az utolsó pillanatban került a lemezre, hiszen teljesen más hangzásvilággal rendelkezik, mint társai. 13 dal és 39 perc a teljes játékidő, de ebben a majdnem 40 percben van aztán minden, körülbelül csak country-pop nem, amilyen stílusú amúgy karrierje legsikeresebb dala, a Meant to Be – ami igazából puszta véletlen és szerencse volt, hogy az énekesnő került rá a dalra.

TikTokon máris virálissá kezd válni egyik új dala a korongról, mégpedig a Mama, melyet nyers és őszinte dalszövegéért kaptak fel az applikációt használók, pedig nem ez az egyetlen dal, ami ilyen szinteken beszél problémákról. Ennek a dalnak a Queen Bohemian Rhapsody c. dala volt az ihletője.

egy kicsit elbaszott vagyok – de te is… tudod, mint ahogy mindannyian

nyilatkozta Bebe a Mama c. dalával kapcsolatban.

Ott vannak a korong talán legerősebb dalai, a címadó Better Mistakes vagy a Death Row, mely a megtört lélek egy-egy gondolatát emelik ki, előbbi például megerősítés abban, hogy könnyen megeshet, hogy hibázik az ember.

Fiatalon nagyon sokat szorongtam és depressziós is volt, sokszor pedig nagyon egyedül éreztem magam, ilyenkor pedig jól jött volna, ha a kedvenc előadóimtól vagy egy olyan embertől, akire felnézek hallhatok pár gondolatot ezekről a problémáról

– nyilatkozta az énekesnő.