Sziget

Hivatalos: idén is elmarad a Sziget Fesztivál

Egyre kevesebb fesztivál marad talpon.

2020 után most a 2021-es etap is elmarad hazánk legnagyobb fesztiváljából. A Sziget Fesztivál ezekben a percekben jelentette be hivatalos csatornáin, hogy csak 2022-ben térnek vissza.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Volt és a Balaton Sound biztosan elmarad idén, a SZIN még bizakodó, csak úgy, mint az EFOTT is, sőt a szomszédban az EXIT Fesztivált is megtartják, keleti szomszédunk pedig az Untoldot is megtervezi tartani.

Mi, a Sziget szervezői, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a TI biztonságotok érdekében az idei szezont még elengedve, 2022 nyarán fog újult erővel visszatérni a fesztivál.

A szervezők arról is írtak, hogy a 2022-es év más lesz, egy extrém erős lineupot terveznek, illetve új dolgokat is be szeretnének vezetni.

De nem akármilyen visszatérésről beszélünk – új élmények és egy olyan lineup, ami garantáltan emlékezetessé teszi majd a nyarat!