Idén is elmarad a Balaton Sound és a Volt Fesztivál is!

A szervezők nehéz döntést hoztak meg.

Úgy tűnik a 2022-es fesztivál szezon sem alakul fényesen hazánkban. Jelenleg kettő fesztivál jelezte, hogy 2021-ben nem térnek vissza, így idén sem láthatjuk többek közt a The Pretty Reckless-t vagy YUNGBLUD-ot.

Se Balaton Sound, se Volt Fesztivál. A két szervező nem tervez idén bulit se Sopronba, se Zamárdiba nyár elejére. A két szervező szinte ugyanazt a közleményt tette közzé percekkel ezelőtt, ahol leírják, hogy idén biztosan nem bulizhatunk barátainkkal illetve a legnevesebb sztárfellépőkkel.

Utoljára 2019-ben rendezték meg ezeket a fesztiválokat, tavaly reménykedtek, hogy idén zöld utat kap majd a rendezvény, de sajnos ez nem valósulhat meg. 2022-ben remélhetőleg újult erővel tér vissza az összes hazai fesztiválunk.

A VOLT szervezőiként hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért a fellépőink, szervező és megvalósító csapatunk, valamint a Ti biztonságotok érdekében az idei fesztivált sajnos le kell mondanunk. A Telekom VOLT 2022 nyarán tér vissza..