Meg lesz tartva az idei EXIT fesztivál

Július elején kerül megrendezésre a szerbiai esemény.

Jó hír a fesztiválok és az elektronikus zene kedvelőinek: Újvidék polgármestere engedélyezte, hogy meg legyen tartva az idei EXIT fesztivál! A szerb elektronikus zenei esemény, ami idén ünnepli 20. évfordulóját, július 8. és 11. között kerül megrendezésre az eredeti helyszínén, a lenyűgöző szépségű Péterváradi várban.

A fellépők között olyan nevek szerepelnek, mint a két világhírű francia DJ, David Guetta és DJ Snake, az amerikai rapper Tyga, vagy az orosz énekes-producer Nina Kraviz.

Minden nehézség fényében, amikkel több, mint egy éve küzdünk, már most érezzük azt a hatalmas pozitív energiát, ami egy új fesztiválélményt fog nyújtani és még különlegesebbé teszi az idei EXIT fesztivált

– nyilatkozta Dušan Kovačević, az EXIT alapítója.

Dušan azt is kiemelte, hogy az elkövetkezendő hónapokban továbbra is felelősségteljesen kell cselekednünk, és ha tehetjük, mielőbb beoltatni magunkat.

A fesztiválra, melyre úgy léphetnek be a látogatók, ha be vannak oltva, vagy negatív koronavírus tesztet produkálnak a helyszínen, már elindult a jegyértékesítés. A sima, 4 napos bérlet 23.500 forintba kerül, míg a VIP-et 96.500 forintért lehet megvenni: a további jegyinfókért és a jegyvásárlásért katt ide!