Később tér vissza a Riverdale, mint tervezték

Még pár hónapot kell várni az új részekre.

Idén januárban premierelt a Riverdale ötödik évada, a harmadik részben pedig bekövetkezett az ominózus, sokat emlegetett időugrás is, ami új rejtélyeket eredményezett, így csavarokban és izgalmakban abszolút nem volt eddig hiány.

A tizedik epizód, a félévadzáró egy hónappal ezelőtt vált elérhetővé, ami után egy kis szünetre ment a sorozat, azóta pedig tűkön ülnek a rajongók, hogy láthassák a folytatást. Erre sajnos azonban még jópár hónapig nem kerül sor, mi több, a tervezettnél most még későbbre halasztották a visszatérést.

Az eredeti tervek szerint ugyanis három hónap kihagyás után, július 8-án érkezett volna a következő, 11. epizód, ám ezt most kitolták több, mint egy hónappal, így csak augusztus 12-től követhetjük újra hetente kedvenc karaktereink történetét a Netflixen.

A Veronica Lodge-t alakító Camila Mendes nemrég elárulta a Paper magazinnak, hogy általában 10 hónapig tart egy évad forgatása, és júniusig mindenképp a kanadai Vancouverben kell maradniuk a munkálatok miatt – amivel a jelek szerint csúszásban vannak. A színésznő egyébként arról is beszélt, hogy nehezen szokta meg az új munkakörülményeket, tavaly, a visszatéréskor például szó szerint kopaszodni kezdett a stressztől.

A forgatás természetesen mindenki biztonsága érdekében szigorú intézkedések betartása mellett zajlik, például a csókjelenetek előtt szájfertőtlenítővel kell öblögetniük, amiről KJ Apa tavaly egy videót is megosztott a követőivel.