Szívhez szóló szerzeményhez készített remixet az Ofenbach

Íme a Minefield (Ofenbach Remix)!

Faouzia ismét egy szívhez szóló szerzeménnyel jelentkezett, duettpartnere ezúttal pedig nem más, mint a tizenegyszeres Grammy-díjas John Legend volt. Közös dalukat a rajongók mellett a szakma is elismeréssel fogadta. A két előadó kifinomult, azonnal magával ragadó stílusa remekül egészíti ki egymást a Minefields-ben, ami már most 25 milliós streamet generált a Spotify-on.

Az érzelmekben gazdag közöshöz a slágergyáros Ofenbach is készített egy pulzáló remixet, ami fülbemászó dance-pop beatjeivel azonnal dallamtapadást okoz. A srácokkal egyébként év elején ültünk le beszélgetni, amit ide kattintva el is tudtok olvasni.

A francia páros neve garancia a sikerre: a srácok a Be Mine-nal robbantak be a köztudatba, azóta pedig megállíthatatlanul szállítják nekünk a jobbnál jobb trackeket. A tavalyi év egyik legnagyobb slágerét is nekik köszönhetjük – a Head Shoulders Knees & Toes világszinten óriásit menetelt, a hazai rádiós toplistákat is hetekig uralta. Legutóbb Wasted Love című zenéjükkel pezsdítették fel a szürke hétköznapokat, ami rövid időn belül szintén közönségkedvenc lett.