© Alexander Faraci

A kaszásnak gitározik Machine Gun Kelly

Íme a love race!

Tavalyi punk-rock lemeze, a Tickets to My Downfall után ismét egy ilyen stílusú számmal jelentkezett Machine Gun Kelly, ami akár az előbb említett korongon is helyet kaphatott volna. A rapper-énekes ezúttal a Sleeping With Sirens rockbanda frontembere, Kellin Quinn közreműködésével dobta piacra legújabb trackjét love race címmel, melynek a producere ismételten Travis Barker volt.

A dal szövegében, melyben egyébként olyan jeleneteket fest le MGK, hogy a kaszásnak gitározik, vagy éppen a kedvesével csókolózik a lelátón, egy különleges gyűrű is megjelenik – vajon ez utalás lehet arra, hogy hamarosan megkéri barátnője, Megan Fox kezét?

A zenész legutóbbi, Corpse-szal közös kislemeze, a DAYWALKER! márciusban jelent meg, és már elő is adta élőben, közönség előtt, hiszen nemrég egy teljes, teltházas koncertet tolt le 5500 rajongónak.

MGK az új dallal együtt egy turnét is bejelentett, melynek keretein belül szeptember elejétől egészen október végéig járja majd az USA-t. A tervek szerint a jövőben pótolni fogja a tavalyról elhalasztott budapesti koncertjét is, ám ennek még nincs meg az új dátuma.