Kezdenek visszatérni az élő koncertek: teltházas koncertet adott Machine Gun Kelly!

Jacksonville-ben lépett fel a zenész.

Ha már te is alig várod, hogy újra felhőtlenül tombolhass a kedvenced koncertjén, akkor valószínűleg a te szívedet is örömmel fogják eltölteni a lenti videók. Lassan, de biztosan ugyanis elkezdtek visszatérni az élő koncertek: Miley Cyrus beoltott egészségügyi dolgozóknak adott Super Bowl előtti fellépése után most Machine Gun Kelly, aki egyébként a napokban ünnepelte a 31. születésnapját, tolt le egy teltházas show-t a floridai Jacksonville-ben, amin már bárki részt vehetett.

A helyszínt a Daily’s Place nevű amfiteátrum biztosította, melynek a befogadóképessége 5500 fő. A helyi News 4 Jax csatorna beszámolója szerint a maszkhasználat nem volt kötelező, csak javasolt, és az óvintézkedések közé tartozott az érintésmentes fizetés a bároknál és a merch standnál, illetve a több pontra kihelyezett fertőtlenítő állomások is. Az USA több államából érkeztek rajongók a koncertre, volt, aki 15 órát utazott miatta!

Az eseményről sajnálatos módon profi felvétel nem készült, azonban két jó minőségű amatőr videó is felkerült a YouTube-ra a teljes koncertről.

MGK főként a legutóbbi, Tickets to My Downfall című albuma trackjeit adta elő, így felcsendült többek között a title track, a bloody valentine, vagy a drunk face, de korábbi dalai közül is játszott párat, így elhangzott például az el Diablo, az I Think I’m OKAY, és a Floor 13 is. Emellett most először előadta legutóbbi kislemezét, a DAYWALKER!-t. A teljes setlistet ide kattintva tudjátok csekkolni.

Egy kis ízelítőt is nyújt ez a show ahhoz, hogy mire számíthatunk majd a hazai koncerten, ugyanis a zenész, remélhetőleg hamarosan, Budapestre is ellátogat a turnéja keretein belül, ahol a Budapest Park színpadán lép majd fel. A koncert eredetileg tavaly lett volna, és szerencsére nem lett törölve, csupán elhalasztva, ám egyelőre az új dátumot még nem tudni.