7500 egészségügyi dolgozónak adott koncertet Miley Cyrus!

Kaptunk egy kis előzetest, milyen is lesz majd, ha újra lehetnek koncertek.

Az idei Super Bowl félidejében a hamarosan Budapestre is ellátogató The Weeknd lépett színpadra, Miley Cyrus pedig az esemény jegyében egy teljes, másfél órás koncertet vállalt el. De hogyan is lehetséges ez?

A Plastic Hearts című nagysikerű lemez énekesnője újra otthon érezhette magát bő egy órára, hiszen azon kevesek egyike lehet a világon, akik felléphettek élőben, közönséggel. Miért is? Hiszen a rendezvényre kizárólag mind a két körös oltással beoltott egészségügyi dolgozók léphettek be és vehettek részt a koncerten. A 7500 fős közönség többé-kevésbé tartotta a megfelelő távolságot a másiktól, sőt, maszkokban állták végig a show-t – mint ahogy Miley bandájának egy része is.

Az új dalok, mint például az új korong címadója, a Plastic Hearts, a Bad Karma, vagy az Angels Like You mellett régi klasszikusok is felcsendültek, így többek között a Party in the USA, a The Climb, vagy a Wrecking Ball, ami alatt el is érzékenyült az énekesnő, valamint olyan meglepetés vendégeket köszöntött a színpadon, mint Joan Jett vagy Billy Idol.

A videó természetesen nem kárpótol minket és a szívünk szakad meg amiatt, hogy még se híre, se hamva a koncerteknek hazánkban, de ami késik, nem múlik! Addig is, egy kis elképzelés, milyen show-t rittyent majd Miley, ha egyszer vége szakad a járványhelyzetnek, és turnéra indul a Plastic Hearts lemezével.