Visszavág kritikusainak Noah Centineo: megmutatta kidolgozott felsőtestét!

2019 óta kapott jó pár negatív kommentet, azóta viszont folyamatosan visszavág kritikusainak!

A Fiúknak, akiket valaha szerettem film sármos színészét, Noah Centineot 2019-ben elárasztották a negatív kommentek, melyek testalkatáról szóltak főként. A kommentelők nem bántak kesztyűs kézzel a közönségkedvenc művésszel és olyanokat olvashatott, mint „jézusom, vele meg mi történt” vagy hogy „hű, jól elengedte magát„.

Azóta viszont folyamatosan visszavág kritikusainak és megmutatta, hogy kemény fából faragták és változtatni kívánt testén, ennek pedig szemtanúi lehetünk és Noah büszkén osztja meg a végeredményt, vagy azt, hogy épp hol tart jelenleg.

A változás tényleg szembetűnő, viszont az egyáltalán nem oké, ha valakit súlya, vagy kinézete miatt kritizálnak. Az egyetlen szerencse, hogy Centineo változni szeretett volna és tudott is, de senkit sem helyes ezek miatt kritiálni, body shaming-elni. Hiába szereti a média a felkapottabb, általánosságban vonzóbb külsejű embereket (legyen ez mondjuk a Noah Centineo vagy Megan Fox) egyfajta alapszínvonalnak beállítani – tudni kell, hogy ilyen nincs.

„emlékeztek, amikor ezeket a srácokat hívtátok a világ legszexibb pasijainak?”
Noah Centineo 2019-ben

3 millió kedvelést kapott az a 2019-ben megosztott képe, mely óriási visszhangot váltott ki a közösségi médiában.

Noah Centineo 2021-ban

A tegnapi nap folyamán osztott meg Instagram oldalán egy „thirst trap” (= olyan bejegyzés, általában kép a személy közösségi média felületén, ami beindítja a néző szexuális fantáziáját) kollekciót, melyért újra reflektorfénybe került – mostmár a pozitív oldalon.

A napokban pont a felkapott amerikai popénekes, Charlie Puth kapott negatív kommentet testalkata miatt, majd kommentelte is az esetet, bocsánatot kérve, hogy nincs kocka hasa. Február 12-e óta pedig nézhető a Netflixen A fiúknak – Örökkön örökké c. film, ami a harmadik és egyben utolsó része a szériának.