Minden amit tudunk A fiúknak akiket valaha szerettem 3. részéről

Ennek is sajnos vége lesz…

A Netflix igazán népszerű és szeretett filmsorozata a nagy finálé fele kanyarodik sokak szomorúságára. A fiúknak akiket valaha szerettem harmadik része viszont korábban érkezik mint gondolnánk!

A franchiseot lezáró, harmadik epizód szinte pontosan egy hónap múlva kerül fel a Netflix kínálatába, ugyanis Lana Condor és Noah Centineo

újra meghódítja a tévéképernyőinket.

A lezáró fejezet címe pedig: A fiúknak, akiket valaha szerettem – Örökkön örökké lesz és tökéletes csemegeként fog szolgálni, pont Valentin napra! Érdekesség, hogy az előző rész is pont ezen a napon került fel a streaming szolgáltató oldalára, csak 2020-ban.

© Netflix
Miről szól majd a rész?

A hivatalos leírás szerint a következő események szem- és fültanúi lehetünk majd:

Ahogy Lara Jean Covey készül a középiskola befejezésére, valamint a nagybetűs életbe való becsöppenésre, viszont néhány utazás megváltoztatja majd a szemléletét és felnyitja a szemét, mire számíthat, milyen lesz az élete érettségi után családjával, barátaival és persze Peterrel. Az utolsó részben a fókusz Lara Koreába való utazásán lesz, ahol a felsőoktatási terveit végiggondolja – legyen az Peterrel vagy nélküle.

Az új előzetes végén pedig láthatjuk, hogy Lara nem került be a Stanfordra – mi lesz így az álom párral?

Ez pedig mondhatni követi a könyv cselekményvonalát is, melyben mind a ketten ugyanoda jelentkeztek, de csak az egyiküknek sikerül a tényleges bejutás. De nem spoilerezünk nagyon többet.

© Netflix
Kikre számíthatunk?

Természetesen szinte mindenkit újra láthatunk, akiket a második részben: Noah Centineo, Lana Condor, Janel Parrish, Anna Cathcart, Madeleine Arthur, Sarayu Blue és John Corbett is csatlakozik a harmadik etaphoz, míg Jordan Fisher sajnos biztosan nem jelenik meg a képernyőn. Sőt az is biztos, hogy Momona Tamada is feltűnik majd a képernyőn, mint Lara Jean kiskori énje.

Mindenképp csípjük el együtt a lezáró részt február 12-én a Netflixen!