Videó: a One Direction slágereit énekelte Niall Horan egy jótékonysági eseményen!

Nosztalgiázásra fel!

Alig egy hete, hogy Niall Horan ingyenes online koncertet tartott Szent Patrik napja alkalmából, amit ide kattintva vissza is tudtok nézni, most újabb fellépéssel örvendeztette meg a rajongóit, ráadásul nem is akármilyennel! Az énekes ugyanis John Ryannel közösen ült fel a nosztalgiavonatra, és három One Direction dalt is elénekelt akusztikus gitár kíséretében, nevezetesen a Drag Me Down, a Night Changes, és a Steal My Girl slágereket, emellett pedig egy saját szerzeménye, Slow Hands is felcsendült.

John Ryan neve valószínűleg ismerősen cseng a Directionerek számára, hiszen a zenész jócskán kivette a részét a srácok utolsó 4 lemezének a megírásában, emellett pedig Niall első szólóalbumán is tevékenykedett.

Roppant szerencsés vagyok, hogy anno a One Directionnel dolgozhattam és körbeutazhattam velük a világot. Niall és én rengeteg dalukat írtuk együtt

– mondta a livestream során.

A fellépés apropója egy adománygyűjtő esemény volt a John szülővárosában, Rochesterben található McQuaid Jezsuita Egyetem számára. Az jótékonysági livestream igencsak sikeresnek bizonyult, hiszen az iskola által kitűzött cél 100 ezer dollár volt, és ezt nemcsak hogy sikerült elérni, de meg is haladták: így összesen 101 198 dollár, azaz több, mint 31 millió forint gyűlt össze, olvasható a holnapjukon.

Niallről egyébként a napokban egykori bandatársa, Zayn nyilatkozott pár dicsérő szót, többek között azt, hogy imádja a zenéjét, és hogy ő a kedvence a One Directionből.