Ingyenes online koncertet ad Niall Horan – így tudod nézni élőben

Az énekes Szent Patrik napja alkalmából kedveskedik a koncerttel a rajongóknak.

Update: Niall teljes fellépését vissza tudod nézni itt:

https://www.youtube.com/watch?v=8TM9TL8j8Z8

Március 17, vagyis Szent Patrik napja nemzeti ünnep az írek számára, és ezt nem is ünnepelhetné méltóbb módon az ír származású Niall Horan, mint egy ingyenes online koncerttel! Az énekes a Guiness sörmárkának a The Best of the Pub névre keresztelt virtuális eseményének lesz fő fellépője, melynek célja, hogy egy vérbeli ír pub hangulatát csempéssze az otthonainkba az ünnep alkalmából.

Niall az egyik kedvenc pubjából, a londoni The Toucanból fog jelentkezni egy családias, akusztikus koncert erejéig, melyet csak erre az alkalomra rakott össze, és elmondása szerint pár meglepetést is tartogat a fanok számára. Az esemény hazai idő szerint 18:30-kor kezdődik, és a Guinness YouTube csatornáján tudjátok élőben követni. A livestreamért katt a képre:

Kövesd élőben Niall fellépését: katt a képre!

Természetesen nem Niall lesz az esemény egyetlen vendége: a séf, DJ, és pub-tulajdonos Marcus O’Laoire megtanítja, hogyan készítsünk el egy ír különlegességet otthon, a saját konyhánkban, a nigériai-ír származású költő és előadóművész, FeliSpeaks pedig egy kizárólag erre az alkalomra készült előadást fog bemutatni.

Idén sajnos nem tudunk beülni egy pubba Szent Patrik napja alkalmából. De ne aggódjatok, mert ez a kis ír srác készült nektek valamivel! Összedobtam egy akusztikus koncertet, amit a Guinness YouTube csatornáján tudtok nézni. Idén a nappalitokba költöztetjük a pubot

– mondta az énekes az Instagram oldalán.

Egyébként pár napja volt az énekes második stúdióalbuma, a Heartbreak Weather megjelenésének első évfordulója, ez alkalomból pedig feltöltötte a YouTube csatornájára a tavaly novemberi, Royal Albert Hallból közvetített online koncertjéből a Small Talk fellépését.