Gucci gyilkosa kiakadt: Engem ne játsszon Lady Gaga a filmvásznon!

Patrizia Reggiani nem túl boldog, hogy az énekesnő alakítja őt az új filmjében.

Lady Gaga épp a következő nagy filmes dobására készül, ugyanis ő alakítja Maurizio Gucci „fekete özvegyét”, Patrizia Reggianit a Ridley Scott által rendezett The House of Gucci című filmben, melynek már javában zajlik a forgatása Olaszországban. A rajongók az eddig látott képek alapján nagy izgalommal várják az alkotást, az 1995-ben meggyilkolt Gucci-örökös volt felesége azonban már nem ennyire lelkes. A nő az olasz ANSA-nak fejtette ki aggályait az énekesnővel szemben:

Borzasztóan zavar, hogy annyi jóérzés és figyelmesség sem szorult Lady Gagába, hogy találkozzon velem, mielőtt eljátszana engem Ridley Scott filmjében.

Patriziát 1998-ban ítélték el a volt férje meggyilkolásáért, bár nem ő maga lőtte le három évvel korábban, hanem egy általa megbízott bérgyilkos. Eredetileg 26 év szabadságvesztés volt az ítélet, ám 2016-ban, 18 év után kiengedték jó magaviselet miatt. Elmondása szerint nem a pénz miatt ellenzi a filmet, sokkal inkább Lady Gaga személyével van a problémája.

Számomra ez nem pénzügyi kérdés, hiszen egy fillért sem fogok látni a filmből. Számomra ez a tisztelet és a jóérzés kérdése

– nyilatkozta a ANSA-nak.

A The House of Gucci egyébként kifejezetten a gyilkosságra és az azt követő eseményekre fog fókuszálni, Lady Gaga mellett pedig Adam Drivert láthatjuk majd Maurizio Gucci szerepében. A filmben feltűnik még Jared Leto, Al Pacino, Jack Huston, és Reeve Carney is.

Íme pár kép a forgatásról, mely február végén kezdődött meg: